Gemeente Breda

Kermis Bavel
De kermis in Bavel is van zaterdag 24 september 13.00 uur tot en met dinsdag 27 september 24.00 uur. De kermis staat op het Kerkplein en aan het begin van de Brigidastraat. Doorgaand verkeer is hier dan niet mogelijk. Op zaterdag en zondag is ook geen doorgaand verkeer mogelijk in de Kloosterstraat. De woon- en pakwagens staan tijdens de kermis op het evenemententerrein aan de Zuster Boomaarsstraat.

Op- en afbouw

De opbouw van de kermis begint woensdag 21 september om 7.00 uur. De verwachting is dat na afloop van de kermis de laatste attracties en woonwagens uiterlijk donderdag 29 september om 16.00 uur vertrekken. Vrijdag 30 septemberzijn het Kerkplein, de Brigidastraat en het evenemententerrein weer vrij.

Wat is er op de kermis te vinden

Er staan 13 attracties op de Bavelse kermis, die van 13.00 tot 24.00 uur open zijn. Naast de gebruikelijke gebakwagen, nougat- en suikerspinkraam zijn er ook attracties te vinden als viskraam, trip, autoscooter, kinderbobslee, draaimolen, lijntrek, grijpkranen, balco-rotor en een schietsalon. Nieuw voor dit jaar isde luchtschommel.

Daarnaast rijdt er op zaterdag, zondag en dinsdag ook weer de kermistrein, tussen het kermisterrein en Nieuw Wolfslaar.

De gemeente vraagt uw begrip

Voor bewoners zal het tijdens de kermis niet altijd gemakkelijk zijn de auto te parkeren. Ook voor de ondernemers en hun klanten kan de kermis enig ongemak met zich meebrengen. De gemeente vraagt hiervoor uw begrip.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A. van Emmerik van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 48 97. Vragen aan de gemeente?
Deel Kermis Bavel op Twitter Deel Kermis Bavel op Facebook Deel Kermis Bavel op Hyves
Sophiastraat 20 en Nassaustraat 21 september afgesloten

De Gemeente Breda voert, als het weer het toelaat, op dinsdag 20 september diverse onderhoudswerkzaamheden uit in de Sophiastraat. Op woensdag 21 sept...
0 reacties
Deel Sophiastraat 20 en Nassaustraat 21 september afgesloten op Twitter Deel Sophiastraat 20 en Nassaustraat 21 september afgesloten op Facebook Deel Sophiastraat 20 en Nassaustraat 21 september afgesloten op Hyves
15sep