FloraHolland


Bleiswijk, Rijnsburg en Eelde in startblokken voor open dagen

FLORAHOLLAND (22 september 2011) - FloraHolland zet het komende weekend in het kader van 100 jaar kleur haar deuren feestelijk open in Bleiswijk, Rijnsburg en Eelde. Grijp deze kans om samen met uw familie en vrienden een kijkje te nemen in het veilingcomplex. Iedereen is van harte welkom!

U krijgt een gevarieerd en kleurrijk programma voorgeschoteld.. Zo kunt u onder meer zelf inkopen op de klok, krijgt u uitleg over het dynamische logistieke proces en kunt u zelf aan de slag met bloemen . Kortom: er worden allerlei leuke en informatieve activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Bij vertrek ontvangen alle bezoekers een fleurig presentje (zolang de voorraad strekt)!

Jubileumactie deel een moment van geluk
Alle bezoekers aan de open dagen krijgen ook een bloem cadeau. Aan die bloem hangt een kaartje waarop kan worden ingevuld met wie de ontvanger van de bloem een geluksmoment wil delen, en waarom. De honderd mooiste, origineelste en ontroerendste inzendingen worden beloond met een mooi boeket. Zo deelt FloraHolland samen met de bezoekers van de open dagen een keten van geluk door heel Nederland. Tijdens het relatie-evenement van FloraHolland, in november, komen al die geluksmomenten weer bij elkaar in duizenden bloemen-met-een-mooi-verhaal, verwerkt in een fraai arrangement.

Wanneer vinden de open dagen plaats?
Klik op de vestiging voor het programma:
Bleiswijk zaterdag 24 september, 10.00-15.00 uur Rijnsburg zaterdag 24 september, 10.00-14.00 uur Eelde zondag 25 september, 11.00-15.00 uur

In Eelde wordt om 11.00 het officile startsein gegeven op een speciaal VIP-plein. Alle inkopers, kwekers en relaties zijn van harte welkom!

De laatste open dag wordt op zaterdag 1 oktober in Aalsmeer georganiseerd. De deuren zijn dan geopend tussen 10.00 en 15.00 uur.