CDA


Uitnodiging tweede debat uit de serie âVan de partijâ donderdag 25 augustus 2011
Op zaterdag 24 september zal tussen 14.00-18.00 uur het tweede debat plaatsvinden in de nieuwe debattenreeks die het CDA dit jaar start onder de titel âVan de partijâ.

Het thema van het tweede debat is integratie en integratie. Net als bij het eerste debat zijn ook bij dit debat niet alleen volwassenen, maar ook kinderen vanaf 4 jaar van harte welkom om te praten over het onderwerp.
Volwassenen gaan in debat over de themaâs integratie en immigratie in relatie sport, onderwijs, arbeidsmarkt, rechtstaat en wonen. De aftrap van het debat wordt gegeven door de partijvoorzitter Ruth Peetoom. Daarna gaan twee deskundigen op basis van een vijftal vragen over de themaâs met elkaar in gesprek. In de loop van de middag zullen twee columnisten nog een prikkelend statement ten gehore brengen om het debat verder te stimuleren en verdiepen.

Kinderprogramma
Kinderen gaan op een creatieve manier met het thema integratie en immigratie aan de slag. Omdat er een actieve inbreng van de kinderen wordt verwacht is het het meest geschikt voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar.

Datum en locatie
Het debat vindt plaats op zaterdag 24 september tussen 14.00-17.00 uur en wordt afgesloten met een borrel. Het debat vindt plaats in: Nieuw-Welgelegen
Grebbeberglaan 3-13
3527 VX Utrecht
030- 2868297

Aanmelden
Aanmelden is verplicht en kan tot en met maandag 19 september. U ontvangt op 20 september via de mail uw bevestiging, eventuele stukken en toegangskaart.
U kunt zich hier aanmelden.
Via hetzelfde formulier kunt u aangeven of u uw kinderen of een introducé wilt meenemen.

Bereikbaarheid
Klik hier om de routebeschrijving te bekijken.