Prikkelende industrie kietelt bankiers


Wereldwijd lancering van het nieuwe boek Porn voor bankiers in het volgende Lafferty Webinar op 22 september 2011.

DRONTEN, 20110921 -- Met humor en relativering gooit banken-insider Hans Eysink Smeets in zijn boek een aantal heilige huisjes omver, en laat zien hoe banken van de daadwerkelijk volwassen sector kunnen leren en hoe ze moeten en kùnnen innoveren. De kernfouten van het huidige bankieren worden aangepakt en de auteur geeft aan hoe banken ook nog eens de volgende crisis kunnen helpen voorkomen.

Dit gemakkelijk af te lezen boek kietelt de geest en is verrassend vernieuwend. Hans Eysink Smeets legt uit hoe onze bankiers de Informatie Retail Revolutie kunnen gebruiken om twee keer zo consumentvriendelijk te zijn tegen de helft van de kosten. Dat betekent dubbel plezier voor iedere klant die ook belastingbetaler is.  Kortom: Een prikkelende titel, een serieuze boodschap.

Het boek verschijnt in het Engels en Nederlands en wordt gelanceerd in een interview met Michael Lafferty. Het webinar is toegankelijk voor de pers.
Registreren kan op:  https://www1.gotomeeting.com/register/434413776

Lafferty is de voorzitter van het wereldwijde platform voor centrale banken OMFIF en van de Lafferty Groep, het platform voor cards en retailbankieren, Deze vroegere economic-editor van de Financial Times zal in een interview met Eysink Smeets en in discussie met bankiers uit de hele wereld de hoofdpunten uit het boek behandelen.

Hans Eysink Smeets is een van 's werelds toonaangevende retail en retail banking consultants. Hes werkte in 32 landen op 5 continenten, voor marktleiders in supermarkten, hypermarkten, banking, postdiensten,FMCG, auto's en nog veel meer.
Hans Eysink Smeets met UVA studente Laura Rijnties, die Hollywood actrice Kelly Cox speelt in  , the Youtube movie: http://www.youtube.com/watch?v=i6oyLejO1gs

Meer informatie is te vinden op: www.pfb-thebook.com en www.lafferty.com