Kamer van Koophandel

Worden het moeilijke tijden voor de ondernemer?

vrijdag 26 augustus 2011

Miljoenennota- ontbijt op 21 september in Barneveld

Met spanning wachten ondernemers de derde dinsdag van september af. Ook voor hen heeft het Nederlandse economische beleid en de invloeden daarop vanuit onder andere Griekenland, Spanje, Italië en de VS grote consequenties. Het kabinet presenteert het beleid op Prinsjesdag in de Miljoenennota.

Voor ondernemers die kennis willen nemen van de Miljoenennota en de mogelijke consequenties daarvan voor het land, de regio (Food) Valley en hun bedrijf wordt op woensdag 21 september het Miljoenennota-ontbijt georganiseerd.

Tijdens het ontbijt laat Maarten van der Molen Msc, van het directoraat Kennis en Economisch Onderzoek van Rabobank Nederland, zijn licht schijnen op de Miljoenennota. Daarna is er ruimte voor een interactief debat met:

* Henk Anema, voorzitter VNO-NCW Valleiregio
* Mirjam Bink, voorzitter MKB Centraal Gelderland
* ing. Gerard van den Hengel, wethouder EZ gemeente Barneveld
* drs. Alexander van der Koevering, directeur Bedrijven Rabobank Woudenberg-Lunteren

* Evert Hein Schuiteman RA, Schuiteman Acountants en Adviseurs
* dr. Gaston Sporre, voorzitter Kamer van Koophandel Oost Nederland

De bijeenkomst vindt plaats op woensdagochtend 21 september met een ontbijt vanaf 8.00 uur. Het programma start om 8.30 uur. Locatie is Het Schaffelaartheater in Barneveld.

Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 16 september aanmelden bij Sanne Hagen, hagen@vno-ncwmidden.nl

Het Miljoenennota-ontbijt wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Barneveld, Kamer van Koophandel, Rabobank, Schuiteman Accountants en Adviseurs, MKB Nederland en VNO-NCW Valleiregio.

Bron: KvK