Vereniging FME-CWM


---

Workshop

Spreekuren Energie-investeringsaftrek (EIA)

Datum: 21 september t/m 29 november 2011

Steeds meer ondernemers investeren in energiezuinige systemen en duurzame technieken. Door gebruik te maken van de EIA-regeling besparen deze bedrijven niet alleen op hun energiekosten, ze betalen ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dit omdat de investeringskosten grotendeels aftrekbaar zijn. Daarvoor moeten deze systemen en technieken op de energielijst staan of komen te staan, die hoort bij de EIA. Voor dat laatste kan de producent/leverancier zelf actie ondernemen. Agentschap NL is de uitvoerder van de regeling.

Spreekuren

Na de zomer start Agentschap NL met spreekuren voor ondernemers die EIA willen aanvragen. Wilt u investeren en heeft u vragen over de EIA? Meld u dan aan voor een spreekuur. Tijdens het spreekuur kunt u uw individuele project en situatie persoonlijk bespreken in een één-op-één-gesprek met een EIA-adviseur. In het najaar van 2011 zijn de volgende data gepland:

* Woensdag 21 september Agentschap NL Zwolle
* Donderdag 6 oktober in Brabanthallen Den Bosch (tijdens Energie 2011)

* Dinsdag 8 november Agentschap NL Utrecht
* Dinsdag 29 november Agentschap NL Zwolle

Aanmelden voor een spreekuur kan via de website van de EIA,

Meer informatie

Heeft u ondersteuning nodig of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de FME Subsidiedesk, T (088) 400 8 400, E subsidiedesk@fme.nl