Ingezonden persbericht


Amsterdam, 7 september 2011

Art, Fashion & Design Market op een nieuwe coole hotspot in Amsterdam. Funky Shopping Time op 18 september

Op 18 september vindt de tweede editie plaats van Sunday Market East Side. Dit is de Sunday Market op een nieuwe mooie locatie in Amsterdam, de Van Gendthallen op Oostenburgereiland. De oude Storkfabrieken ademen historie en bedrijvigheid, het hippe café Roest heeft er deze zomer haar deuren geopend. Een stadsstrand en picknickplek zijn aanwezig.

Ontwerpers, kunstenaars en creatives tonen zichzelf en hun creaties hier direct aan het publiek. Je vindt er een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´ design en mooie biologische producten.

Gevestigde namen doen mee, maar ook nieuw talent van de Rietveld en de Design Academie, alsmede 'andere' creatives of collectors die wat moois, leuks of geks te bieden hebben. Verder zijn er workshops, is er live muziek en kun je proeven van de lekkere hapjes uit verschillende internationale keukens.

De toegang is gratis!

Kom shoppen & get inspired in een nieuw spannend stukje Amsterdam!

Sunday Market East Side, Van Gendthallen Amsterdam

Zondag 18 september 2011

12.00 - 18.00 uur

Binnen en buiten

Gratis entree

www.sundaymarket.nl

www.amsterdamroest.nl

info@sundaymarket.nl

De Sunday Market is een art, fashion & designmarkt. De edities van East Side vinden extra plaats naast de reguliere Sunday Market, die elke eerste zondag van de maand plaats vindt in het Cultuurpark Westergasfabriek.


- einde persbericht-