Gemeente Lingewaard


Vooraankondiging SWL Zomerfestival

Op zondag 18 september 2011 organiseert de Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) in samenwerking met een aantal organisaties het eerste SWL Zomerfestival bij Sociaal Cultureel Centrum de Kinkel in Bemmel. Alle inwoners uit Lingewaard zijn die dag welkom van 15.00 tot 20.00 uur. De opzet van het festival is om verschillende generaties en culturen met elkaar in contact te brengen.

Door het aanbieden van diverse activiteiten waar kinderen, tieners, ouderen, participerende organisaties SWL en (vrijwilligers)organisaties zelf deel van uitmaken, kunnen inwoners kennis maken met elkaars kwaliteiten, talenten en leefwereld. Het Kinkelplein zal die dag bruisen met workshops, muziek en dans optredens, sport en spel activiteiten voor jong en oud. Er zijn lekkernijen te koop, gemaakt door inwoners van andere culturen.
Diverse organisaties zullen zich presenteren waaronder de SWL en haar participerende stichtingen, de Wereldwinkel, de Open Academie, Vluchtelingenwerk, Dagbesteding WerkenZo en Books4Life. Een aantal van deze organisaties zullen producten te koop aanbieden. Door een zeer gevarieerd programma zal het een dag worden voor de hele familie. Talloze acts en bandjes hebben zich al aangemeld.

De SWL zoekt nog mensen of organisaties die iets willen laten zien over hun eigen cultuur of talent.
Kunt u iets laten zien over een bijzonder ambacht of wilt u zelfgemaakte lekkernijen verkopen neem dan contact met Jeffrey de Bies: 06 -13 23 06 68 of Tasja Bongers: 06 20 90 50 84. Ook kunt u mailen naar info@swlingewaard.nl, dan nemen wij contact met u op.

Voor meer informatie over het programma kijk op de website: www.swlingewaard.nl