Vereniging FME-CWM


---


Datum: 16 september 2011
Locatie: Veldhoven

Lean Manufacturing Network organiseert ASML themabijeenkomst

Deelnemers van het Lean Management Network, dat wordt ondersteund door FME, kunnen op 16 september 2011 in Veldhoven deelnemen aan een themabijeenkomst bij ASML.Dit FME-lidbedrijf is één van de meest geavanceerde technologiebedrijven ter wereld.

Geweldige concurrentievoordelen als korte time-to-market, een hightech werkomgeving met vele getalenteerde mensen en een dynamische wisselwerking tussen de ontwikkelomgeving en de productie maken ASML tot een innovatief bedrijf. Tijdens de themabijeenkomst van het Lean Management Network krijgen de deelnemers een unieke kans om over operationele uitdagingen en andere zaken met ASML van gedachten te wisselen.

Programma en werkwijze

Deelnemers kunnen zich opgeven voor een themagroep. Na een algemene introductie van ASML en een rondleiding door de vestiging worden in de verschillende themagroepen de themavragen en de huidige werkwijze toegelicht door ASML. Deelnemers wordt gevraagd om de uitwerking en terugkoppeling van deze vragen.

De themagroepen zijn:

Technologie-overdracht: de overdracht en wisselwerking tussen design en engineering en productie
Flexibiliteit: het vergroten van de flexibiliteit van de productieorganisatie van ASML en ook van de supply chain Smart learning: het voortdurend verkorten van de leercurve in productie in een cyclische markt
Standaardisatie: standaardisatie-discipline in een innovatieve omgeving. Het opnieuw uitvinden van het wiel, alleen waar dat werkelijk nodig is. Het borgen van de Lean-principes en andere verbeteringen in de werkwijze van ASML.

Details

De bijeenkomst begint om 10.00 uur, is inclusief lunch en eindigt om 17.00 uur met een borrel. Per bedrijf kunnen maximaal drie personen deelnemen. Naast leden van het Lean Management Network kunnen ook FME-leden die belangstelling hebben in het lidmaatschap contact opnemen.

Organisatoren

ASML
Frans Maarse - Senior director Build Operations Rogier Kuijpers - Group Lead Means, Methods & Training Edward Valk - Competence Coordinator Subject Matter Expert Group Naeem Moualla - Trainer Lean Manufacturing
Lars Rouschen - Project Lead Learning & Development LMN
Warse Klingenberg
Rogier Venteville

Aanmelden

Aanmelden kan hier.

Meer informatie

Meer informatie over het Lean Management, T (079) 353 13 16, E info@leannetwork.nl, I http://www.leannetwork.nl/