Ingezonden persbericht
15-09-2011
Larousse Gastronomique
Larousse Gastronomique
3 Paperbacks in luxe cassette, 2928 pagina's
ISBN 978 90 215 5029 9
Prijs: ¤49,95
Verschijningsdatum: 19 september 2011
De wereldberoemde Larousse Gastronomique is er nu ook in voordelige paperbackeditie. Maar daarmee is deze Larousse niet minder mooi dan zijn voorgangers. De klassieker uit 1938 met meer dan 2000 toprecepten is namelijk gebundeld in drie prachtpockets in luxe cassette. En dat maakt de compleet herziene culinaire bijbel voor het eerst superhandzaam. Een serieuze must have voor iedereen die van koken houdt.
Deze zesde editie van de Larousse Gastronomique uit 1938 is weer helemaal up to date, met bijna 3000 pagina's informatie over producten, kooktechnieken, keukengerei, biografieën van topchefs en heel veel recepten. Daarmee is het een fantastische combinatie van geschiedenis, theorie en praktijk én het antwoord op al je gastronomische vragen.
Ontdek de rijkdom van de hedendaagse gastronomie, probeer nieuwe gerechten en bereidingswijzen en maak je keuze uit 2250 recepten van de allerbeste koks ter wereld. De Larousse Gastronomique is als vanouds onweerstaanbaar voor professionals en gepassioneerde hobbykoks. En in deze uitvoering ook nog eens heel betaabaar.
'Een echte klassieker en een must have voor iedere serieuze kok!' - Jamie Oliver