3M Attenti geeft zijn divisie voor ouderenzorg en -veiligheid een nieuwe naam: 3M Resident Monitoring

ST. PAUL, Minnesota (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20110915 --

3M Track and Trace Solutions heeft vandaag bekend gemaakt dat het HomeFree, haar technologiebedrijf voor veiligheid en welzijn in de ouderenzorg, heeft omgedoopt tot 3M Resident Monitoring. Het bedrijf is afgelopen jaar door 3M verworven in het kader van de overname van de Attenti Group.

Het nieuwe merk zal volgende week in Las Vegas worden onthuld op de 62ste jaarlijkse conventie en tentoonstelling van de Amerikaanse Health Care Association/National Center for Assisted Living. Daarnaast is een nieuwe website opgezet voor klanten en toekomstige cliënten op www.3M.com/residentmonitoring.

3M Resident Monitoring ontwikkelt, produceert en verkoopt draadloze bewakingsoplossingen voor ouderenwoningen. Het bedrijf biedt geavanceerde dwaalpreventiefuncties, zusteroproepsystemen en een breed scala van oplossingen ter bevordering van de veiligheid en het welzijn in woningen, alles geïntegreerd in één draadloos platform.

“Cliënten kunnen blijven profiteren van de combinatie van expertise, goede reputatie en inzet van één krachtige organisatie onder hetzelfde paraplumerk, nu de technologie voor woonzorg is geïntegreerd in de portefeuille van 3M Track and Trace Solutions”, aldus Rory Yanchek, algemeen directeur Track and Trace Solutions. “3M Resident Monitoring zal onze vaste waarden respecteren en zich blijven inzetten voor onze cliënten. We zullen doorgaan met het leveren van de betrouwbare producten en diensten die onze klanten van ons kennen en van ons verwachten.”

Deze veranderingen zullen geen gevolgen hebben voor de functionaliteit of bedieningsinstructies van onze producten. Het merk 3M Resident Monitoring zal zichtbaar zijn op productliteratuur, gebruikershandleidingen, cursusmateriaal, verpakkingen en etiketten en in software-ontwerp.

Over 3M

3M laat zich inspireren door nieuwe ideeën en zet deze om in duizenden ingenieuze producten. Onze cultuur van creatieve samenwerking vormt de inspiratie voor een oneindige stroom krachtige technologieën die het leven beter maken. 3M is het innovatieve bedrijf dat nooit stopt met uitvinden. Met een omzet van $27 miljard heeft 3M wereldwijd 80.000 mensen in dienst en productielocaties in meer dan 65 landen. Kijk voor meer informatie op www.3M.com of volg @3MNews op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
3M
Connie Thompson, 651-733-8914
of
3M Attenti
Idit Mor, +972 542 555 860

imor@mmm.com

Ticker_symbol NYSE:MMM