Syntens

De International Broadcasting Convention, de op één na grootste beurs voor mediatechnologie ter wereld, vond afgelopen week plaats in de RAI in Amsterdam. Dit jaarlijkse evenement is gericht op het samenbrengen van internationale organisaties in de electronic media and entertainment industrie.

Enterprise Europe Network begeleidde 200 bedrijven uit binnen- en buitenland en bracht hen bijeen tijdens 175 concrete ontmoetingen tijdens het internationale matchmaking. Syntens verzorgde workshops en innovatieadviseurs waren aanwezig voor advies. Deelnemende ondernemers waren erg tevreden en planden een direct vervolg op hun eerste ontmoeting met potentiële zakenpartners.

Zie hier direct het filmpje.

Ondernemer Hans van de Rakt van MarketShare had twaalf ontmoetingen met internationale collega-ondernemers. "Een derde van de contacten was bovenal interessant voor het uitbreiden van mijn netwerk. Nog eens een derde van de gesprekken zou naar verwachting erg goed tot samenwerking kunnen leiden", aldus een enthousiaste Van de Rakt. Hij heeft zeer positieve gesprekken gehad met bedrijven uit onder andere Servië, Finland, Frankrijk en Zuid-Korea. Volgend jaar is hij zeker weer aanwezig.

IBC gemist maar wel interesse in het leggen van internationale contacten?
Neem dan contact op met jasper.hemmes@syntens.nl of kijk op www.enterpriseeuropenetwork.nl/ibc voor meer informatie.