Gemeente Lingewaal


Agenda Raadsvergadering 15 september

Op donderdag 15 september 2011 vergadert de gemeenteraad van Lingewaal om 20.00 uur in het gemeentehuis in Asperen. De raadsvergadering is openbaar. U bent van harte welkom om deze vergadering op de publieke tribune bij te wonen.

Tijdens de vergadering worden de volgende punten behandeld:

Vaststelling bestemmingsplan âSpijk, Spijkse Kweldijk naast 80â De raad kan besluiten tot vaststelling van het ontwerp bestemmingsplan âSpijk, Spijkse Kweldijk naast 80â in verband met het voornemen tot het bouwen van een vrijstaande woning.

Algemene subsidieverordening gemeente Lingewaal 2011 en ombuiging op subsidies per 2012
Als gevolg van het staken van de stemmen bij besluitpunt 1 in de raadsvergadering van 30 juni is besloten de behandeling van het gehele agendapunt te verdagen tot deze raadsvergadering.

Verbreed Gemeentelijk Rioleringsplan 2012-2016 (VGRP) Om te voldoen aan de wettelijke eisen en een efficiënt onderhoud van het gemeentelijk riool-, oppervakte- en grondwater wordt de raad gevraagd dit plan vast te stellen.

Ontwikkelingsplan Tielerwaard West
De raad wordt gevraagd kennis te nemen van het ontwikkelingsplan Tielerwaard-West om zo het ontwikkelingsplan als ambitie op te nemen in het Manifest.

Jaarverslag 2010 welstandsbeleid
Het verslag over het welstandsbeleid in 2010 wordt de raad ter kennisneming aangeboden, opdat de raad inzicht krijgt in de verrichte werkzaamheden van de welstandscommissie.

Voorzitter van de Regio Rivierenland
De raad wordt gevraagd een gemeenschappelijk lid van het algemeen bestuur van de Regio Rivierenland t.b.v. de vacature van voorzitter aan te wijzen.

De volledige agenda en stukken liggen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis en zijn terug te vinden op www.lingewaal.nl onder Politiek en Organisatie, Bestuurlijke informatie.

Spreekrecht
Wanneer u gebruik wilt maken van het spreekrecht, dan kunt u dit tot aan de vergaderdag tot uiterlijk 16.00 uur kenbaar maken. U kunt zich dan aanmelden bij de raadsgriffier dhr. H.H. Dame via tel. (0345) 634 089 of e-mail h.dame@lingewaal.nl.

Radio-uitzending
De raadsvergadering is rechtstreeks te beluisteren via Radio Lingewaal via de ether op 107,6 MHz en via de kabel op 93,1 MHz. De bijeenkomst is ook te beluisteren via de audio van de Kabelkrant LekwaalTV (kanaal 64+) en via www.lingewaalfm.nl.