Anke van de Laar keert terug als advocaat bij Pot Jonker Seunke


HAARLEM, 20110915 -- Anke van de Laar is deze maand opnieuw in dienst getreden bij Pot Jonker Seunke advocaten in Haarlem. Van de Laar (40) is in 1998 als advocaat begonnen bij de sectie bestuursrecht van Pot Jonker Seunke. In 2006 stapte ze over naar de gemeente Leiden. Toen ze werd gevraagd om haar oude plek weer in te nemen hoefde Van de Laar niet lang na te denken.

Van de Laar: “Ik ben destijds ambtenaar geworden omdat ik twee kleine kinderen had en mijn echtgenoot veel in het buitenland was. De gemeente Leiden gaat reorganiseren, alles wat ik leuk vond aan mijn baan als juridisch adviseur gaat verdwijnen. Toen Pot Jonker Seunke mij vroeg om terug te komen had ik weinig bedenktijd nodig. Ik heb intussen drie kinderen, de jongste gaat sinds kort naar school, en mijn man reist nog steeds veel. Maar dat is goed te managen. Het doet me goed veel oude èn nieuwe gezichten te zien aan de Nieuwe Gracht .”

Jan Coen Binnerts, voorzitter van de sectie bestuursrecht: “Wij zijn erg blij dat Anke bij ons is teruggekeerd. Zij weet als geen ander hoe het er bij de overheid aan toe gaat. De sectie bestuursrecht wordt door haar komst in de breedte versterkt omdat zij niet alleen in algemeen bestuursrecht en ambtenarenrecht is gespecialiseerd, maar ook in ruimtelijk ordeningsrecht.”

Anke van de Laar heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Zij is in 1995 afgestudeerd. Na haar studie werkte zij ruim twee jaar voor de gemeente Valkenburg (Zuid-Holland).


Over Pot Jonker Seunke

Pot Jonker Seunke advocaten is met ruim dertig advocaten het grootste advocatenkantoor in Haarlem. Pot Jonker Seunke werkt voor landelijke opdrachtgevers, maar ook voor lokale overheden, ondernemers en instellingen. De persoonlijke benadering van cliënten staat in de dienstverlening voorop. www.potjonker.nl
Nysingh Communicatie