Gemeente Son en Breugel


verzet

Voorlichtingsavond Nieuwstraat verzet

Herinrichting Nieuwstraat

Afgelopen week is in weekblad De Brug de voorlichtingsavond herinrichting Nieuwstraat voor bewoners en ondernemers aangekondigd op donderdag 21 september. De aannemer begint echter al op maandag 19 september met het verplaatsen van de bomen in de middenberm.

De voorlichtingsavond wordt daarom vervroegd naar

donderdag 15 september

vanaf 19.00 uur

in de raadzaal van het gemeentehuis.

Alles uitgelegd
De Brug van 13 september bevat een extra bijlage met alle informatie over het werk, de fasering, de gevolgen voor het publiek en winkeliers en de omleidingen.
De direct omwonenden van de Nieuwstraat ontvangen in diezelfde week een bewonersbrief.

Actualiteit op website
Verder is de website natuurlijk de plek waar steeds de meest actuele info staat. Op de pagina 'Herinrichting Nieuwstraat 2011' wordt u op de hoogte gehouden van de actuele werkzaamheden.

Omleiding bussen tijdens herinrichting Arriva
Vanaf maandag 19 september 2011 tot begin 2012 wordt de Nieuwstraat afgesloten voor alle verkeer. Door de werkzaamheden rijden de Arriva streekbussen van lijn 156 (Eindhoven - 's-Hertogenbosch) en lijn 157 (Eindhoven - Oss) om en vervalt de reguliere halte bij het Raadhuisplein in Son.
Reizigers kunnen gebruik maken van halte Eekhoornlaan en halte Kanaalbrug. De bussen stoppen ook bij de buurtbushalte 17 septemberplein aan de Boslaan.