ISSO

2011

ISSO-Najaarsoverleg 2011

Op 15 september 2011 organiseert ISSO voor de 5e keer haar relatiedag. De dag zal plaatsvinden in het energieneutrale congrescentrum De St(at)art te Apeldoorn.
Deze keer zal de dag in het teken staan van `Nieuwe technieken genereren nieuwe omzet'. Zoals u van ons gewend bent krijgt u ook een overzicht van de lopende en komende projecten. Daarnaast gaan we in op de trends & ontwikkelingen die in 2011-2012 gaan spelen. De gastsprekers zijn:


- Architect Thomas Rau, ontwerper van De St(at)art (in aanvraag)


- Voorzitter SER Alexander Rinnooy Kan (in aanvraag)

Voor wie?
ISSO-relaties, partners, opdrachtgevers en overige geïnteresseerden.

Uw investering
De relaties van ISSO worden op persoonlijke titel uitgenodigd deze dag gratis bij te wonen. Overige geïnteresseerden zijn van harte welkom deze dag bij te wonen voor EUR 195,00 per persoon.

Netwerkdiner
Tijdens het ISSO-Najaarsoverleg is voor de aanwezigen altijd ruimte om te netwerken. Op veler verzoek is dit jaar de gelegenheid om te netwerken uitgebreid . Daarom organiseert ISSO aansluitend op het najaarsoverleg ook een netwerk diner. Dit diner biedt u de kans in een informele setting samen te komen om uw collega's en nieuwe relaties te ontmoeten. Deelname aan het diner kost EUR 75,00.

Interesse in deelname?
Indien u ons al wil laten weten dat u aanwezig bent op het Najaarsoverleg dan kunt u zich opgeven bij Susanne Suvaal, s.suvaal(at)isso.nl.

ISSO