Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Brakel, 14 september 2011

Nieuwste ras van Kwekerij Chrywijk groot succes
Kwekerij Chrywijk geeft vol gas met promotie chrysant 'Antonov'

De eerste verkopen van de nieuwe pluischrysant 'Antonov' mei j.l. op de veilingen van Aalsmeer en Naaldwijk waren boven alle verwachtingen. Er is veel vraag vanuit Rusland naar dit innovatieve chrysantenras. Ruim 4 maanden na de introductie geeft Kwekerij Chrywijk uit Brakel vol gas om de mooie bloeiwijze van 'Antonov' chrysant in bredere kring in Europa bekend te maken. Via een speciale promotie kunnen klanten die de 'Antonov' inkopen punten sparen om een jongensdroom uit te laten uitkomen: één dag rijden in een echte Ferrari. De actie loopt van 15 september t/m 15 oktober 2011.

De 'Antonov' is ontwikkeld door Dekker Chrysanten. De unieke pluischrysant heeft een zware steel, sterk blad en onderscheidt zich door de grote bloem die doorbloeit in de vaas. Door deze innovatieve eigenschappen bevindt 'Antonov' zich in een hoogwaardig en exclusief segment. De bloemen worden in een netje verpakt waardoor de bloem goed en efficiënt te vervoeren is. De pluischrysant is populair: in korte tijd groeiden de verkopen op de veiling naar 70.000 stelen per week. Aan de middenprijs is te merken dat de 'Antonov' goed gewaardeerd wordt, de prijs ligt een stuk hoger dan gemiddeld.

Vol gas
Lies van Wijk, directeur van Kwekerij Chrywijk, over de actie: "De 'Antonov' pluischrysant is uniek in haar soort en behoort tot het absolute topsegment. Sinds de lancering wint 'Antonov' flink aan populariteit. We willen nu doorpakken en gas blijven geven op de promotie van dit bijzondere ras".

Kijk voor meer informatie op www.dekkerchrysanten.nl

(einde bericht)

Fotobijschrift: "De Antonov pluischrysant, die in mei dit jaar werd geïntroduceerd, maakte direct een uitstekende start op de bloemenveilingen van Aalsmeer en Naaldwijk. Wie deze maand de Antonov koopt, maakt kans op een dag lekker gas geven in een Ferrari."