Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Hilversummer van telefoon bestolen op station

Hilversum, 13-09-2011 o Maandag 12 september even voor 21.00 uur liep een 20-jarige Hilversummer naar het fietsenrek op het station Hilversum Centraal om zijn fiets te pakken toen plotseling een viertal jongens om hem heen ging staan.

Eén van hen voelde in de broekzakken van de Hilversummer en zei tegen hem dat hij snel zijn telefoon moest geven of anders in elkaar geslagen zou worden. De Hilversummer gaf zijn telefoon af en daarna renden de jongens weg richting het centrum.

Van drie jongens is een signalement bekend:
Twee hadden een blank uiterlijk, één was getint. Alle drie waren ze tussen de 14 en 18 jaar oud. Eén van de blanke jongens was ongeveer
1.65 meter lang en had een dun postuur. Hij had blond haar. De jongen droeg een donkere broek en zwarte jas met bontkraag. De andere blanke jongen was ongeveer 1.60 meter lang, had een dik postuur en blond haar. Ook hij droeg een donkere broek en zwarte jas met bontkraag. De getinte jongen had donker stekeltjeshaar en droeg een donkere jas en donkere broek.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van de diefstal of personen die meer weten. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.