Gemeente Voerendaal


\ 7/9/2011 - Aankondiging wegwerkzaamheden

Van 12 tot en met 14 september vinden er wegwerkzaamheden op het Dros. de Limpensplein e.o., Vrakelbergerweg en Ransdalerweg plaats. Project: Reconstructie Dros. De Limpensplein e.o, Klimmen Maandag 12 en dinsdag 13 september zijn het Drossaert de Limpensplein, Pleinstraat en Achtbunderstraat (tussen Pleinstraat en Klimmenderstraat) in hun geheel afgesloten wegens asfalt werkzaamheden in het kader van de reconstructie. Naast voornoemde werkzaamheden is de hoek Penderstraat-Drossaert de Limpensplein op maandag 12 september afgesloten wegens de opstelling van de bouwkraan in verband met de werkzaamheden van de nieuwbouw.

Voor omleidingsroute klik hier.

Project: Groot onderhoud verhardingen 2011
In week 37 (12 t/m 14 september) is de Vrakelbergerweg in zijn geheel afgesloten voor verkeer wegens het frezen van asfalt en het aanbrengen van een nieuwe asfalt toplaag.

In week 37, 39 en 40 is de Ransdalerweg gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer wegens het frezen van asfalt en het aanbrengen van een nieuwe asfalt toplaag. De bewoners woonachtig aan de Vrakelbergerweg en Ransdalerweg worden tijdig geïnformeerd.