Universiteit Twente

Cultuur: Esther Groenenberg - Overstroom

12 september 2011 Tijd: 12:35 - 13:35

"Esther Groenenberg is een van de weinige songwriters die niet in de valkuil stapt van zinloze metaforen en vergelijkingen. De liedjes blijven aangenaam hangen", schreef Music Maker. Nadat zij in 2008 een onverwacht grote hit scoorde op YouTube met `Oh meisje' ging het hard met de jonge zangeres. Met spatzuivere stem bezingt zij ook in haar tweede liedjesprogramma alles wat haar bezighoudt, van sprookjes uit vroeger tijden tot de besognes van vandaag de dag. Fris, relativerend en vrolijk, maar soms ook verrassend gevoelig en ontroerend.

'Overstroom' is een waterval van mooie woorden, krachtige standpunten en vindingrijke teksten, rechtstreeks uit een overstromend vrouwenhart.

zang en toetsen: Esther Groenenberg o gitaren en zang: Dries Bijlsma o toetsen en zang: Micha Wink o bas en zang: Dirk Schreuders o drums: Rutger Hoorn

Deze voorstelling begint om 12.35 en is geprogrammeerd in het kader van Broodje Cultuur: elke maandag in de middagpauze een voorstelling. Voor meer informatie zie: www.cultuur.utwente.nl / 053-489 8002.