Politie Zeeland


---

1509-2011 Aanrijding in Poortvliet
Op de kruising Burgemeester van Oeverenstraat/Wilhelminastraat zijn zondag omstreeks 13.00 uur een auto en een fietser met elkaar in botsing gekomen.
Een 26-jarige automobilist uit de gemeente Tholen kwam uit de Julianastraat en wilde rechtdoor de Burgemeester van Oeverenstraat inrijden. Een 62-jarige fietser, uit dezelfde gemeente, kwam uit de Wilhelminastraat en wilde tevens oversteken. Het zicht van beiden werd verhinderd door twee geparkeerde busjes waarna een aanrijding het gevolg was. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

1510-2011 Aanhoudingen in Kloosterzande
Op de Cloosterstraat zijn zaterdag rond 22.00 uur twee aanhoudingen verricht.
In verband met de hoge waterstand hadden agenten, op verzoek van de brandweer, de straat aan beide zijden afgesloten voor verkeer. Een 44-jarige man uit de gemeente Hulst vond het nodig de agenten te beledigen en werd aangehouden. Een 16-jarige plaatsgenoot bemoeide zich hiermee en werd ook aangehouden. Beiden zijn na verhoor en opmaken van proces-verbaal vandaag weer in vrijheid gesteld.

Aanvulling persberichten woninginbraken Borssele/Nieuwerkerk
De politie is op zoek naar mensen die meer informatie kunnen geven over deze woninginbraken. Is u in de nacht van de inbraken of tijdens de dagen daarvoor iets opgevallen en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844.