Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Publicatiedatum: 11-9-2011 14:46:46

ZEVENAAR - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 65-jarige man uit Lobith. De man werd donderdagmiddag 8 september bij een supermarkt aan de Muldershof in Zevenaar mishandeld door twee nog onbekende jongens.

Rond kwart voor drie zag de man twee jongens bij de ingang van de Aldi supermarkt staan. Toen een jongen en een meisje naar buiten liepen, werden ze door de twee aangesproken. Daarbij zou de jongen een klap tegen zijn borst hebben gekregen. De man uit Lobith sprak daarop de twee jongens aan. Vervolgens werd de man door een van de twee jongens op zijn gezicht geslagen en kwam hij ten val. De man raakte gewond aan zijn mond en hand. De 65-jarige man werd vervolgens nog aangesproken door de jongen die daarvoor een klap had gekregen. Deze jongen heeft verder geen informatie achtergelaten en hij is samen met het meisje in een onbekende richting weggelopen.

Donker gekleed
Volgens het slachtoffer gaat het om twee blanke jongens van ongeveer 20 jaar die zwarte broeken en zwarte jassen droegen. Een van de jongens droeg een donkere pet. De andere jongen had bruingekleurd haar. Na de mishandeling liepen de jongens weg in de richting van het Freulebos in Zevenaar. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien. De politie komt ook graag in contact met de jongen en het meisje die bij de supermarkt te maken hebben gehad met de twee jongens. Men kan bellen met 0900-8844 of anoniem via Bel Misdaad Anoniem 0800-7000.
(2011104063-wm)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---