Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |'s-Heerenberg - Fietser komt onder bestelbus              |
Bij een aanrijding op het Bergherveld in 's-Heerenbergh is zaterdag 10 september een 52-jarige fietser uit die plaats gewond geraakt. Hij kwam met zijn fiets onder een achteruit rijdende bestelauto terecht.

Het ongeval werd omstreeks 12.15 uur gemeld. Een 36-jarige bestuurder uit Etten had met een bestelauto geparkeerd gestaan op het Berherveld en reed achteruit. Daarbij zag hij een 52-jarige man uit 's-Heerenberg niet die zojuist op z'n fiets gepasseerd was. De fietser kwam onder de bestelauto terecht en liep beenletsel op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

2011127302

|     |Ruurlo -  Jongeman zwaar mishandeld tijdens uitgaan       |
De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling van een 21-jarige jongeman uit Ruurlo. Hij heeft in de nacht van zaterdag op zondag 11 september in zijn woonplaats ernstig letsel aan zijn gezicht opgelopen en is opgenomen in het ziekenhuis.

De politie kreeg omstreek 00.25 uur een melding van een vechtpartij in het centrum van Rrulo. Ter plaatse gekomen, werd bekend dat er op de Dorpsstraat iemand ernstig mishandeld was en dat een ambulance onderweg was. Het slachtoffer werd al eerste hulp verleend door een verpleegkundige die toevallig aanwezig was. De sfeer was heel broeierig en met behulp van een politiehond werden de aanwezigen op afstand gehouden. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis en heeft meerdere ernstige fracturen aan zijn gezicht opgelopen. Diverse getuigen hebben zich bij de politie gemeld en de jongeman zou meerdere malen in zijn gezicht zijn geschopt. Getuigen die zich nog niet hebben gemeld, wordt gevraagd om contact op te nemen via 0900 - 8844.

2011127476

|     |Gaanderen - Jongen aangehouden met boksbeugel op kermis   |
Beveiligingspersoneel heeft zaterdag 10 september op de kermis in Gaanderen en 16-jarige jongen uit Ulft aangehouden. Hij had een boksbeugel bij zich.

Tijdens controle werd de tiener met een boksbeugel in zijn bezit aangetroffen. Beveiligingspersoneel hield hem aan en droeg hem over aan de politie. Hij is voorlopig ingesloten en proces-verbaal wordt opgemaakt. Andere beveiligers hielden een 20-jarige jongeman uit Silvolde aan omdat hij zich in een feesttent had misdragen. Ook hij werd aan de politie overgedragen en krijgt een boete.

2011127452, 2011127524

|     |Beltrum - 650 euro boete voor beledigend gedrag           |
Het Openbaar Ministerie heeft een 27-jarige man uit Beltrum een boete van 650 euro opgelegd. Na afloop van de kermis in Beltrum, eerder deze week, misdroeg hij zich ten opzichte van surveillerende agenten en beledigde hen.

De man was op dinsdag 6 september rond 01.45 uur met de fiets langs surveillerende agenten op de kermis gereden. In het voorbijgaan misdroeg hij zich en toen de agenten hem hierop aanspraken, vond hij het nodig om onzedelijke gedragingen te tonen. Hem aangegeven dat hij te ver ging, maar hij haalde zijn gedragingen nogmaals, waarop hij werd aangehouden. Hij werd ingesloten en na overleg met het Openbaar Ministerie werd hem later een boete van 650 euro opgelegd.

2011124848

|     |Varsseveld - Verwarde man naakt op voetbalveld            |
De politie heeft zaterdag 10 september in Varsseveld een 25-jarige Arnhemmer aangehouden en overgedragen aan hulpverlening. De verwarde man stond naakt op het plaatselijke voetbalveld en diverse jeugdigen waar getuige van zijn gedrag.

De politie kreeg even na 18.00 uur een melding over een verwarde man die naakt op het plaatselijke voetbalveld liep. Veel jeugdigen waren getuige van het gebeurde en bleek niet aanspreekbaar. Met zachte drang is hij meegenomen naar het politiebureau waar hij werd overgedragen aan de hulpverlening. Gekeken wordt of de jeugdigen nog extra opvang nodig hebben.

2011127383

Einde berichten

-----------------------
(

(

---- --