Ingezonden persbericht


24 UUR CULTUUR

24 UUR LANG CULTUREEL ROTTERDAM IN DE SPOTLIGHT

Rotterdam opent het culturele seizoen dit jaar met 24 uur cultuur. Van zaterdag 10 september 17.00 uur tot zondagmiddag 11 september 17.00 uur houden de Rotterdamse culturele instellingen open huis, of geven zij een voorproefje van hun programma in het komend seizoen.

Met een passe-partout à ¤ 10 (voor kinderen t/m 12 jaar gratis) kunnen bezoekers een etmaal lang genieten van theater, dans, beeldende kunst, muziek, film, architectuur en design. Kijk voor meer informatie op www.24uurcultuurrotterdam.nl.

Klik hier voor kaartverkoop.

Mind your step

De culturele instellingen rondom het Schouwburgplein - waaronder de Doelen - en de makers van De Parade nodigen je uit voor een zinnenprikkelende reis op en rond het plein.

Neem eerst plaats aan de 120 meter lange houten tafel op het Schouwburgplein, waar je wordt onthaald door koks, serveersters en de dansers van Conny Janssen Danst. Laat je meevoeren naar de Rotterdamse Schouwburg om Loes Luca te overvallen tijdens een repetitie van De Ingebeelde Zieke van Molière. Vervolgens trakteren Pathé en het International Film Festival Rotterdam je op een filmprogramma. Ten slotte de Doelen in, waar het orkest Sinfonia Rotterdam je opwacht. De tour eindigt met een feestje in de befaamde Silent Disco op het Schouwburgplein.

Zondag 11 september 2011, doorlopend vanaf 14.00 uur

Toegangskaarten worden vanaf 29 augustus bij de kassa van de Rotterdamse Schouwburg verkocht.