Gemeente Heemskerk


vrijdag, 09 september 2011

Openbare verkoop meubilair oude raadhuis

Zaterdag 10 september vindt er in het oude raadhuis van Heemskerk op de Bachstraat 6 een kijkdag plaats van 14.00 uur tot 18.00 uur voor het overgebleven meubilair. Verenigingen en maatschappelijke organisaties kunnen het meubilair bekijken, kopen en direct meenemen.

Na de verhuizing van de gemeente staat er nog een ruime hoeveelheid meubilair op de oude locatie, die niet meer gebruikt wordt. Van een wandklok tot een volledige bureauopstelling, van prullenmand tot kunst; via deze kijk- en koopdag heeft iedere prijsbewuste vereniging of een maatschappelijke organisatie de uitgelezen kans om voor een prikkie iets van hun gading op de kop te tikken. De vertegenwoordiger van een vereniging of organisatie dient een inschrijving van de Kamer van Koophandel en een geldig legitimatiebewijs te overleggen. Gekochte spullen moeten ter plekke met pin worden afgerekend en dienen ook meteen te worden meegenomen.

De kijk- en koopdag voor verenigingen en maatschappelijke organisaties op 10 september wordt georganiseerd door Daan Auctions en wordt gehouden op de Bachstraat 6 in het oude raadhuis. Wat er nog over is van de inboedel na deze verkoopdag gaat vanaf 12 september via de online veiling in de verkoop op de website www.daanauctions.com. Vanaf dat moment kunnen geĂŻnteresseerden een bod uitbrengen. De einddatum van de veiling is vastgesteld op 16 september. Voor meer informatie over het aanbieden of kopen van goederen via een online veiling: info@remove-this.daanauctions.com of 0297-237 600.
---