Ingezonden persbericht


Aankondiging,

Nijmegen, 6 juni 2011 UITfestival Nijmegen

zaterdag 10 september 2011, in en rondom het Valkhofpark

14.00-24.00 uur

10 uur kunst en cultuur!

De Nijmeegse culturele instellingen en producenten presenteren zich op zaterdag 10 september tijdens het gratis toegankelijke UITfestival voor jong en oud. De grote instellingen zoals Doornroosje, LUX, Lindenberg Theater, Keizer Karel Podia en de Wintertuin bieden een gevarieerd en boordevol programma aan van muziek, dans, literatuur, beeldende kunst en spannend theater en cabaret.

Op diverse podia, op straat en in museum het Valkhof is een bijzonder programma te zien. Kijk op www.uitfestivalnijmegen.nl voor meer informatie.

Programma

Bekende en minder bekende landelijke en regionale artiesten en kunstenaars maken hun opwachting. Dans, muziek, theater, cabaret, film, literatuur en beeldende kunst zijn vertegenwoordigd. Een prachtig en gevarieerd programma voor jong en oud is van 14.00 tot 24.00 uur te zien op de diverse podia.

Culturele informatiemarkt
Alle informatie over cursussen, voorstellingen, workshops, lezingen etc. van het komend seizoen zijn 's middags in het Valkhofpark te vinden van 14.00u tot 18.00u.

Het UITfestival Nijmegen is een initiatief van Stichting Culturele Evenementen Nijmegen. St. CEN bestaat: LUX, Doornroosje, De Lindenberg, Keizer Karel Podia, Bibliotheek Nijmegen, Museum Het Valkhof, De Wintertuin, Music Meeting, creatief ondernemersplatform Smeerolie en Jeugdtheater Kwatta.