Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 09.20 uur

Utrecht, 08-09-2011

Twee autos gestolen

MAARSSEN In de nacht van woensdag op donderdag werden twee autos gestolen bij een woninginbraak.

Omstreeks 03.00 uur kreeg de politie een melding van een inbraak in een woning aan het Zebraspoor. Agenten gingen direct ter plaatse maar troffen de verdachten niet meer aan. Uit de woning zijn verschillende goederen weggenomen, onder andere twee autos. De autos die zijn weggenomen zijn een rode Volvo V40 met het kenteken XF-NP-01 en een zwarte Volkswagen Polo met het kenteken PH-BN-91.

De politie is nog op zoek naar de verdachten. Heeft u meer informatie over deze zaak, neemt u dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Openbare schennis

MAARSSEN Een vrouw werd op woensdagavond lastig gevallen door een man op een fiets. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 21.45 uur kreeg de politie een melding van een schennispleger op de Spechtenkamp. De meldster (gegevens onbekend) werd aangesproken door een man op een fiets. Hij deed oneerbare voorstellen en zat hierbij aan zijn geslachtsdeel. De man vertrok daarna weer. De vrouw belde daarna de politie. Agenten gingen ter plaatse, maar troffen de man niet meer aan.

Signalement:


- blanke man


- 25 jaar


- donker haar


- donkere jas


- driekwartbroek


- witte doos achterop de fiets

De politie is op zoek naar deze man en roept getuigen op zich te melden. Heeft u meer informatie, neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.