Gemeente Aalsmeer

vanwege weersverwachting verplaats naar Crown Business Studio's

Fashion Night vanwege weersverwachting verplaats naar Crown Business Studio's

De 4e editie van de Fashion Night is dinsdagavond 6 september verplaatst van de feesttent op het Praamplein naar de Crown Business Studio's. Twaalf toonaangevende Aalsmeerse winkels werkten de afgelopen weken keihard aan deze Fashion Night. Vanwege de weerswaarschuwing voor dinsdagavond met de verwachte harde windstoten, koos de organisatie om veiligheidsredenen voor een lokatiewijziging waar de veiligheid van de bezoekers kon worden gegarandeerd.

De Fashion Night 2011 zal vanavond (dinsdag 6 september) plaats vinden in Discotheek The Big Apple in de Crown Business Studios Aalsmeer (voormalige TV Studio's). De zaal is open vanaf 19.00 uur en de show start om 19.30 uur. De organisatie is blij dat er uitgeweken kan worden naar deze locatie maar laat wel weten dat het aantal zitplaatsen in The Big Apple beperkt is. De organisatie vraagt hiervoor begrip.

Voordeel van deze locatie is dat u gratis kunt parkeren in de parkeergarage die te bereiken is via de Van Cleeffkade. Er zijn nog steeds kaarten te koop bij de deelnemende winkeliers of vanavond aan de deur. Reserveren is wel gewenst. Hiervoor kunt u bellen naar Sparnaaij Juweliers, tel.: 0297 - 32 42 13.