Gemeente Maasgouw


Officiële bekendmakingen per 7 september a.s. in elektronisch gemeenteblad

Het college van B&W maakt wekelijks bekend welke besluiten het college en de raad wil nemen of heeft genomen. Bijvoorbeeld over het afgeven van vergunningen, het vaststellen van een verordening of een verkeersbesluit.

Tot nu toe werden de officiële bekendmakingen gepubliceerd op de gemeentelijke pagina's in het Maasgouw Nieuws. Dit was het officiële publicatiemedium van de gemeente. Dit verandert per 7 september 2011. Vanaf week 36 worden de officiële bekendmakingen gepubliceerd in een elektronisch gemeenteblad in PDF-formaat op de gemeentelijke website, www.gemeentemaasgouw.nl/bekendmakingen. De informatie in dit elektronisch gemeenteblad heeft een officieel karakter.

In het Maasgouw Nieuws wordt een samenvatting van de bekendmakingen opgenomen. Per categorie, bijvoorbeeld aangevraagde omgevingsvergunning, verschijnt een opsomming van de adressen die deze vergunning aangevraagd hebben. Meer informatie over deze vergunning en de wijze van bezwaar maken vindt u voortaan in het elektronisch gemeenteblad. Dit geldt voor alle bekendmakingen met uitzondering van de verkeersmaatregelen. Deze worden volledig vermeld in het Maasgouw Nieuws.

Bekendmakingen via e-mail
Via de E-mailservice Bekendmakingen kunt u de bekendmakingen bij u in de buurt ook via e-mail ontvangen. De e-mailservice is opgezet door het ICTU-programma e-Overheid voor Burgers in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Via www.overheid.nl kunt u zich aanmelden voor deze service. U maakt een profiel aan op basis van uw postcode. Vervolgens kiest u de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen. Dit kan voor heel Maasgouw zijn of alleen bij u in de buurt. Tot slot geeft u aan van welke overheden (gemeente, provincie en waterschap) u een abonnement wilt op de bekendmakingen.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00