Gemeente Noordwijkerhout


Gemeente ondersteunt verenigingen met gratis publiciteit kabelkrant Nens

Voorzitter Nens en wethouder De Haas

5 september 2011

Met ingang van september introduceert de gemeente vrijwilligerspagina's op de kabelkrant van de lokale omroep Nens. Wethouder Bas de Haas en Nens-voorzitter Rob de Jong gaven daartoe het startsein op maandag 5 september. Verenigingen en andere vrijwilligersorganisaties kunnen gratis gebruikmaken van tv-pagina's om publiciteit te geven aan niet-commerciële activiteiten of evenementen. Een pagina wordt drie achtereenvolgende dagen (woensdag, donderdag en vrijdag) op de kabelkrant geplaatst, komt elke 10 minuten langs en staat 15 seconden in beeld.

De gemeente voelt zich erg betrokken bij vrijwilligers en verenigingen in Noordwijkerhout en De Zilk. Noordwijkerhout is een actieve en levendige gemeente. Om de vele activiteiten te ondersteunen en het enthousiasme te stimuleren, biedt de gemeente deze faciliteit.

Nieuwe vormgeving

Tegelijkertijd met de introductie van de vrijwilligerspagina's, krijgen de gemeentepagina's op de kabelkrant van Nens ook een andere vormgeving. De lay-out is gemoderniseerd, waardoor de teksten beter leesbaar worden. De gemeente Noordwijkerhout vertaalt haar nuchtere karakter met strakke lijnen in de vormgeving: helder en begrijpelijk. De kleurbalken onderstrepen de kleurrijkheid van het dorp.

Alle kernwaarden van de gemeente zijn daardoor van toepassing op de nieuwe beeldschermen: nuchter, kleurrijk en betrokken.

CAPTION:

Voorbeeld 1 Voorbeeld 2