Gemeente Kapelle

Openbare speelplaatsen

De jaarlijkse inspectie van de speeltoestellen is door Repcon, een erkende organisatie, in augustus 2011 uitgevoerd. De gemeente keurt zelf ook regelmatig de speelplaatsen en toestellen. Voor de jaarlijkse keuring wordt een extern bureau ingehuurd. Binnenkort wordt er op diverse speelterreinen onderhoud gepleegd.

De volgende speeltoestellen zijn afgekeurd worden verwijderd: ⢠Biezelinge: het glijbaantje op het speelterrein De Omloop ⢠Schore: Klimpaal Luik en het grote voetbaldoel op het speelterrein Boomweidelaan;
⢠Wemeldinge: Op het speelterrein in de Oosterscheldestraat wordt het glijbaantje ver-wijderd.

Het is de bedoeling om de speeltoestellen in Schore nog in 2011 te herplaatsen. In overleg met belanghebbenden in Biezelinge en Wemeldinge worden er nieuwe speeltoestellen geplaatst in het vroege voorjaar van 2012.

Voor het melden van schade, vandalisme, graffiti, en dergelijke kunt u contact opnemen met de gemeente via de klachtenlijn op telefoonnummer: 0113 â 33 31 13

Met betrekking tot spelen, de inrichting en keuze van speeltoestellen kunt u contact opne-men met de heer J. van Hove op telefoonnummer: 0113 â 33 31 61.

Kapelle, 2 september 2011
Afdelingen Samenleving en Openbare Werken
Â