Gemeente Hellevoetsluis


Gemeente brengt wijkbezoek aan Kulck Noord

Op maandag 5 september aanstaande brengt het college van burgemeester en wethouders een wijkbezoek aan de wijk Kulck Noord. Bij een wijkbezoek is het de bedoeling dat burgemeester en wethouders kennis maken met de wijk en met de mensen die daarwonen. Door middel van een wandeling door de wijk hopen zij de nodige informatie te krijgen.

Om 19.30 uur vertrekt het gezelschap vanaf basisschool De Brug.

De route die tijdens de wandeling gelopen zal worden is als volgt: Vanaf basisschool de Brug loopt men naar de Beatrixplaats en tussen de huizen door via de Margrietplaats naar de Koninginnelaan. Het gezelschap steekt over naar de Clausstraat en loopt via de Maximastraat naar de Ireneplaats. Vervolgens door de Willem Alexanderplaats en Berhardplaats. Via de Moriaanseweg vervolgen zij hun weg door de Julianastraat en Mauritsplaats naar de Lagelandseweg en van daaruit weer terug naar basisschool de Brug.

Vooraf kan niet precies aangegeven worden op welk tijdstip het gezelschap door welke straat loopt. Houdt u dus zelf in de gaten of u het gezelschap ziet lopen en kom naar buiten indien u iemand wilt spreken. Daar waar gewenst kan iets van de route worden afgeweken voor een kort bezoekje aan een straat. De route zal daarna weer opgepakt worden.

Indien u vragen heeft over het wijkbezoek kunt u contact opnemen met het Nathaly Brouwers, team Communicatie, tel. 330 911.

08/29/2011