Politie Limburg-Zuid

Getuigen van aanranding in Sittard gezocht

04-09-2011 | 13:56 | Sittard-Geleen

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee vrouwen het slachtoffer geworden van een aanrander. Dit gebeurde op de Kastanjelaan in Sittard. De politie is op zoek naar mensen die de man, mogelijk nog naakt, hebben gezien.

Rond 02:00 uur lopen een 19- en 20-jarige vrouw naar huis vanaf het Tempelplein. Op de Kastanjelaan, ter hoogte van de plek waar de weg met paaltjes is afgezet zien zij ineens een naakte man. De vrouwen raken in paniek en willen in de auto stappen. De man raakt dan één van de vrouwen onzedelijk aan en gaat er uiteindelijk vandoor in de richting van de ABN AMRO bank, nadat een man op een fiets bij de vrouwen stopt.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die de aanrander na of voor de confrontatie met de vrouwen hebben gezien. Ze is vooral op zoek naar de fietser die bij de vrouwen stopte. Het gaat om een man die aan het bellen was. De aanrander is een blanke man die op dat moment naakt was, met schouderlang bruin haar. Vóór de confrontatie hebben de vrouwen de man ook al gezien, toen droeg hij een trainingspak, donkerblauw.

Heeft u informatie over deze aanrander, was u de fietser of heeft u de dader mogelijk weg zien rennen of gezien dat hij ergens zijn kleren weer aantrok, bel dan met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900 - 8844 (lokaal tarief).