Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.40 uur

Utrecht, 04-09-2011

Drugsdeal

VEENENDAAL - Vrijdag 2 september zag een agent rond 17.30 uur in het Schrijverspark een mogelijke drugsdeal. Hij wilde beide personen controleren, waarop één van hen zijn auto liet staan en er lopend vandoor ging. De koper, een 29-jarige Veenendaler, werd direct aangehouden. De drugs die hij op zak had, stond hij af. De auto van de dealer werd in beslag genomen en in zijn jas werden ook drugs gevonden. De politie is nog op zoek naar de dealer.

Inbrekerswerktuigen

DOORN Zondag 4 september controleerde de politie rond 03.00 uur een auto op de Driebergsestraatweg. De inzittenden bleken inbrekerswerktuigen bij zich te hebben, waarop de twee, van 18 en 20 jaar uit Veenendaal, aangehouden werden. Zij kregen bekeuringen voor het bij zich hebben van inbrekerwerktuigen en de 20-jarige man werd ook bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs en het opgeven van een valse naam.

Verkeerscontrole

VEENENDAAL Vrijdag 2 september heeft de politie tussen 10.45 en 12.45 uur een verkeerscontrole gehouden op de Nieuweweg. Zes automobilisten kregen een bekeuring voor te hard rijden, acht droegen geen gordel en één bekeuring werd gegeven voor het niet hands free bellen in de auto.

Verkeerscontrole

LEERSUM Vrijdag 2 september heeft de politie tussen 08.30 en 11.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Rijksstraatweg. Twee automobilisten kregen een bekeuring voor te hard rijden, dertien droegen geen gordel en één bekeuring werd gegeven voor het niet hands free bellen in de auto.

Onder invloed

RHENEN Zaterdag 3 september controleerde de politie rond 02.50 uur een bromfietser op de Zandheuvelstraat. De 17-jarige jongen uit Rhenen had geen rijbewijs en bleek teveel gedronken te hebben. Op het bureau blies hij 545 ug/l. Hij kreeg een proces-verbaal.