Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Delft en omstreken
16 augustus 2011

Kom de prachtjuwelen van het tropische regenwoud bewonderen voor het te laat is!

De natuur in het tropische regenwoud staat enorm onder druk. Maar dat wist u natuurlijk al. Maar heeft u wel eens een pijlgifkikker, phelsuma's, orchideeën, tropische planten en vlinders in al zijn prachtige kleuren en soorten van dichtbij gezien?

Ga dan nu kijken met het hele gezin, want diverse soorten zijn met uitsterven bedreigt. Zie en ervaar waarom wij het zo belangrijk vinden dat dit in de hobby zo belangrijk is om te verzorgen en te kweken. Door deze hobby zijn diverse projecten ontstaan om te zorgen dat ter plaatse de leefbaarheid niet meer bedreigd wordt. Eén van deze projecten , de PPPP, is aanwezig op onze hobbydag.

Delft Bleu Azureus (DBA) is een pijlgifkikker vereniging die dit enorm ondersteund en ook uitdraagt. Daarom organiseren wij nu de 7e DBA Hobbydag op 04 september 2011 in Den Hoorn.

Wat kunt u bewonderen? Diverse ingerichte paludaria, aquaria en terraria. Het paludarium is een combinatie van een watergedeelte waarin vissen, garnalen e.d. kunnen verblijven en een groot land gedeelte waar diverse planten zijn te bewonderen.

Speciaal voor de kinderen is er een gratis Kikker Creahoek, waar zij op een creatieve wijze kennis maken met deze prachtjuwelen.

Geniet nog even na van de zomerse / tropische temperaturen en kom ook naar :

De 7e DBA Hobbydag in Den Hoorn
Zalencentrum & Sporthal
"De Hoornbloem"
Koningin Julianaplein 1-3
2635 HD Den Hoorn
(vlak bij Delft)
Gratis parkeren rondom de sporthal
Entree: ¤ 4,00 p.p.
Kind t/m 12 jaar Gratis!!
DBA leden Gratis.

Kijk op www.dbazureus.nl en print de gezinsbon uit. 2 volwassenen + 2 kinderen boven de 12 jaar betalen slechts ¤ 12,50 totaal.