FloraHolland


4 september: Ride for the Roses

FLORAHOLLAND (1 september 2011) - Op zondag 4 september 2011 is FloraHolland Aalsmeer gastheer van de Ride for the Roses: een fietsevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

U bent van harte welkom om mee te fietsen voor het goede doel. Vanaf bloemenveiling Aalsmeer starten prachtige toertochten van 25 of 50 kilometer. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.ridefortheroses.nl.

Via Marktplaats kunt u nog bieden op bijzondere kunstwerken en producten. De opbrengst gaat ook naar KWF Kankerbestrijding. Kijk hier voor meer informatie. Wees er snel bij, want meebieden kan tot uiterlijk 2 september, 20.00 uur.

Informatie voor bezoekers
Bent u van plan om op zondag 4 september de veiling te komen? Houd u dan rekening met grote verkeersdrukte. Het gehele veilingterrein staat in het teken van het evenement: er komt tijdelijke bebording en de verkeersstromen worden gestuurd door verkeersregelaars. Voor busvervoer via Connexxion gelden aanpassingen op de lijnen 4, 50, 51, 56, 57, 59, 140, 142, 147, 149, 170, 172, 310 en 370. Meer informatie vindt u op connexxion.nl. U kunt ook een plekje zoeken langs de route. In veel gemeenten vinden feestelijke evenementen plaats.

Informatie voor aanvoerders en boxhouders
Om alle fietsers goed en veilig te kunnen ontvangen, is een deel van de veiling afgesloten voor de reguliere veilingactiviteiten, met name bij en rond locatie 001-019. Ook worden uitpandige laaddocks gebruikt als parkeerruimte voor de deelnemers. Boxhouders is verzocht om komend weekend geen werkzaamheden uit te voeren in de box of in de laaddocks. Voor vragen of opmerkingen belt u T 0297 39 28 36. Voor aanvoerders geldt dat dock aanvoer binnen de aanvoertijden gelijk blijft. Boxleveringen zijn op zaterdag 3 september wel mogelijk op Centrum en Zuid, maar op zondag 4 september niet. Op zaterdag wordt klein aanvoer bloemen verplaatst naar een alternatieve ruimte (loc.89). Dat wordt met bebording aangegeven. Voor vragen of opmerkingen belt u T 0297 39 49 88. Hoewel de mogelijke overlast ontstaat voor een goed doel, realiseren wij ons dat dit voor u gevolgen kan hebben. Hiervoor bieden wij op voorhand onze verontschuldigingen aan.

FloraHolland wenst alle deelnemers en vrijwilligers een onvergetelijk evenement!