FloraHolland


Ride for the Roses 4 september 2011

FLORAHOLLAND (7 juli 2011) - Of u nu fervent fietser bent of slechts sporadisch op het zadel klimt: de fietstochten van de Ride for the Roses zijn geschikt voor iedereen. Op zondag 4 september 2011 kunt u vanaf bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer deelnemen aan prachtige toertochten van 25 of 50 kilometer door een aantal gemeentes in de regio. Zelf, met het gezin, grootouders, vrienden en/of buren: alles kan! En terwijl u geniet van het mooiste dat het Nederlandse landschap te bieden heeft, steunt u KWF Kankerbestrijding. Op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd iets doen tegen kanker: dat is de Ride for the Roses.

Route

De Ride for the Roses is een fietsevenement dat jaarlijks wordt gehouden om de strijd tegen kanker te ondersteunen. Dit jaar is start en finish bij FloraHolland in Aalsmeer. Op 4 september starten hier prachtige toerfietsroutes. Stapt u op de fiets voor de route van 25 kilometer, dan wordt u via brede en provinciale wegen rondom de schitterende Westeinderplassen geleid. Vanaf bloemenveiling FloraHolland in Aalsmeer fietst u via Rijsenhout, Burgerveen, Leimuiden, Bilderdam en Kudelstaart weer terug naar de veiling. Wie voor 50 kilometer gaat, ziet ook nog het fraaie Braassemermeer voorbij komen via Roelofarendsveen, Hoogmade en Woubrugge. In de plaatsen langs de route worden de meest uiteenlopende activiteiten georganiseerd. U kunt onderweg dus rekenen op de nodige gezelligheid en aanmoediging! Op dezelfde dag wordt vanuit Aalsmeer ook een tocht van 100 kilometer verreden. Aan deze rit, vooral geschikt voor getrainde fietsers, doen elk jaar vele duizenden fietsers en bekende sporters mee.

Aanmelden

Deelname aan de toertochten van 25 en 50 kilometer kost 25 per persoon. De opbrengst komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding. U kunt zich aanmelden via de website www.ridefortheroses.nl. Hier vindt u ook aanvullende (route)informatie. Na inschrijving krijgt u op deze website een eigen pagina waarmee u extra geld kunt inzamelen door u te laten sponsoren.