Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.00 uur

Utrecht, 02-09-2011

Vernieling

VEENENDAAL De politie heeft in de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 september een man, twee jongens en een meisje uit Veenendaal aan de Steenvalk aangehouden op verdenking van vernieling.

Surveillerende agenten zagen die nacht een groepje jongeren staan. Een van de jongens gooide een voorwerp naar de politieauto. Agenten stapten uit de auto en spraken de jongens hierop aan. Ook verklaarde het groepje jongeren dat zij grafitti had gespoten op de een elektriciteitshuisje. De namen van de jongeren (een 19-jarige man, een 17-jarige jongen, een 17-jarig meisje en een 15-jarige jongen) zijn genoteerd door de agenten. De ouders van de jongeren zijn ingelicht, de jongeren zullen zich op een later moment moeten verantwoorden voor hun daden.

Verkeersongeval met letsel

RENSWOUDE Donderdagmorgen raakt een 30-jarige man uit Doorn de macht over het stuur kwijt en slaat over de kop.

Rond 09.55 uur krijgen agenten een melding dat er een ongeval is gebeurd op de Arnhemseweg. Agenten gaan ter plaatse en zien een bestelauto in het weiland. Waarschijnlijk is de man de macht over het stuur verloren en in een naastgelegen weiland tot stilstand gekomen. De bestuurder is door de brandweer uit het voertuig gehaald en met een ambulance naar de Gelderse Vallei in Ede gebracht. De man heeft vermoedelijk een sleutelbeenfractuur. De politie doet onderzoek naar het ongeval.