Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 16 augustus 2011

Vrijbuiters
'pakken aan'

Vrijdag 2 september is de officiele seizoen-kick-off van Vrijbuiters in Studio 80.

In het kader van 'een goed begin is het halve werk' geen halve maatregelen op het gebied van programmering en decoratie-zaken. Zo staat de Griekse live-act And.id in de grote zaal. En dat is een echte aanrader zoals men dat noemt. Onze Griekse vriend bespeelt een prachtig koperen blaasinstrument wat hij subtiel over zijn over zijn pompende techhouse sound heengooit. Kippenvel momenten verzekerd.

Verder drie debutanten.

Uit Amsterdam komen Jasper Wolff en Maarten Mittendorff, deze jonge honden vallen op met hun nieuwe label Indigo Aera en krijgen een mooie 3 uurs-set in de grote zaal. Uit Utrecht komt het jackin-talent van Samuel Deep. Deze slapfunk voorman valt op door zijn energieke dj-sets met een naar garage neigende sound. Lekker vies. Anna Bohle keert ook terug op Vrijbuiters nadat hij onlangs Groningen even vakkundig uit elkaar trok met zijn live-act. Prunk en Freddy Spool maken het muzikale verhaal af.

Waarom de subtitel 'pakken aan'? Daar hebben we zo onze redenen voor. U wacht, wij regelen.

Vrijbuiters - 'Pakken Aan'
Studio 80, 2 september
Grote Zaal: And.Id LIVE, Freddy Spool, Jasper Wolf & Maarten Mittendorf. Kleine Zaal: Anna Bohle LIVE, Samuel Deep, Prunk
23.00 - 05.00
www.vrijbuiters.in



Ingezonden persbericht