Gemeente IJsselstein


Werkzaamheden Reichweinviaduct-N210 bij afrit A2
Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven

Van vrijdag 2 september 21.00 uur tot maandag 5 september 06.00 uur worden werkzaamheden uitgevoerd aan het noordelijk deel van viaduct Reichwein, dat is gelegen in de N210 over de A2. In dit weekend is de N210 van Nieuwegein naar IJsselstein afgesloten voor alle verkeer. Ook de verbindingsweg/oprit naar de A2 richting 's Hertogenbosch is afgesloten. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een extra reistijd van ongeveer tien minuten.

Werkzaamheden
De werkzaamheden aan het viaduct bestaan uit het slopen van oude voegovergangen en aanbrengen van nieuwe voegovergangen. Hierbij ontstaan trillingen en geluid.

Omleidingen
Verkeer vanuit Nieuwegein richting IJsselstein en de A2 richting `s Hertogenbosch wordt omgeleid via A2 Centrum/Jaarbeurs/De Meern (8). Verkeer op de A2 komend vanuit de richting `s Hertogenbosch met bestemming IJsselstein/Schoonhoven wordt omgeleid via A12 De Meern (15). Verkeer op de A2 richting Nieuwegein kan wel gebruik maken van afrit Nieuwegein (9).

Fietsers worden omgeleid via de Oude Utrechtseweg (langs de Hollandse IJssel).

De omleidingen worden ter plaatse aangegeven met gele borden.

Weersomstandigheden
De weersomstandigheden hebben invloed op de werkzaamheden. Als gevolg hiervan kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op www.rijkswaterstaat.nl of via de gratis informatielijn 0800 - 8002 (ma t/m zo 06.00 - 22.30 uur. Ook op andere plaatsen in de regio Utrecht wordt vanaf najaar 2010 gewerkt. Rijkswaterstaat doet er alles aan om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Houd rekening met een langere reistijd en ga goed voorbereid op weg. Wilt u meer weten over de werkzaamheden in de regio, kijk dan op www.vananaarbeter.nl.

Wilt u weten wanneer er werkzaamheden zijn op uw (dagelijkse) route en hierover informatie op maat krijgen? Meld u dan aan voor de Reiswijzer op www.rijkswaterstaat.nl/reiswijzer.