Gemeente Lelystad

Gemeente Lelystad bezegelt samenwerking met Arriva

Vrijdag 26 augustus 2011

Wethouder Wout Jansen en Emile Posthumus, regiomanager van Arriva, bezegelen vrijdagochtend 2 september de nieuwe samenwerking die zondag 4 september van start gaat.

Inwoners welkom bij presentatie

Vanaf dat moment rijden er groene Arriva-bussen door Lelystad. Emile Posthumus presenteert vrijdag om 9.30 uur op het stationsplein dan ook met trots de eerste Arriva-bus in een `Lelystads' jasje. Alle inwoners zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Er is een echte Lelystadse traktatie en de kleinsten mogen tijdens de onthulling een ballon oplaten.

Feestelijke start

Voor alle reizigers viert Arriva op maandagochtend 5 september een klein feestje. Arriva verwelkomt haar reizigers dan graag op het station met een smakelijke attentie.

Wijzigingen

Het busvervoer in de gemeente Lelystad is opnieuw aanbesteed. Het resultaat hiervan is dat het busvervoer in Lelystad vanaf 4 september 2011 door Arriva gereden wordt. Dit brengt een aantal wijzigingen met zich mee, waaronder een aangepaste dienstregeling en bussen met een nieuwe `look'. In het magazine `Goedemorgen Lelystad' wat onlangs bij iedere inwoner op de mat is gevallen, is onder andere de nieuwe dienstregeling terug te vinden. Ook is de nieuwe dienstregeling terug te vinden op www.arriva.nl. Nieuwe busboekjes zijn gratis verkrijgbaar bij de VVV en het stadhuis. Ja