Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Aanhouding verdachte mishandeling vrouw in tuin

Hilversum, 01-09-2011 o Woensdagavond 31 augustus werd op het politiebureau in Hilversum een 51-jarige Hilversummer aangehouden op verdenking van mishandeling van een vrouw afgelopen maandagmiddag.

De 39-jarige Hilversumse die werd mishandeld, herkende haar belager als een persoon die vaker rondhangt in haar buurt. Op basis van een doorgegeven signalement en nader onderzoek kwam de Hilversummer als verdachte naar voren. De recherche probeerde de man woensdag aan het eind van de dag in een woning aan te houden, maar de man bleek daar niet te zijn. Hij meldde zich later op de avond aan het politiebureau in Hilversum waar hij werd aangehouden. Verder onderzoek loopt.

Berichtgeving 30 augustus:
Vrouw mishandeld in tuin

Hilversum, Larenseweg, maandag 29 augustus, rond 16.30 uur.

Bij thuiskomst zag een 39-jarige vrouw uit Hilversum een man in de carport die toegang verleent naar haar achtertuin. Ze zei de man weg te gaan. Hij kwam bedreigend over waarna de vrouw een stuk hout pakte. De man begon de vrouw daarop te slaan waarna de vrouw terugsloeg. De vrouw werd tegen de grond geslagen en kreeg klappen en schoppen tegen haar hoofd. De man is er vervolgens vandoor gegaan. De vrouw is met verschillende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een onderzoek is ingesteld.