Reaal



Utrecht, 29 augustus 2011

Overlijdensrisicoverzekering REAAL positief in Geldgids Consumentenbond

De consumentenbond neemt in de Geldgids van augustus aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen onder de loep. De overlijdensrisicoverzekering van REAAL scoort daarin een 4e plaats met een scherpe premie en goede voorwaarden. Een prima prijs/kwaliteitverhouding kortom.

âStel, een 40-jarige man wil een bedrag van â¬175.000 verzekeren,â begint de Geldgids een rekenvoorbeeld. âBij Conservatrix betaalt hij hier 30 jaar lang â¬1611 voor. Bij REAAL is dat veel minder: ⬠475 per jaar. Dat is over de hele looptijd uitgesmeerd een verschil van ⬠34.000.â

Advies: oversluiten

De lezers van de gids krijgen het advies een duurdere, lopende overlijdensrisicoverzekering op te zeggen en een nieuwe af te sluiten tegen een lagere premie. Met de scherpe premie van REAAL is een overlijdensrisicoverzekering van REAAL een goed alternatief.

Bent u op zoek naar een goedkopere overlijdensrisicoverzekering met goede polisvoorwaarden? Bereken uw premie of maak een afspraak met een onafhankelijke tussenpersoon en laat uw voordeel voorrekenen.