Gemeente Lisse

Adviescommissie bezwaarschriften en klachten

30 augustus 2011

Per 1 september 2011 adviseert een onafhankelijke commissie over de afhandeling van bezwaarschriften en klachten.

De gemeenteraad heeft de Verordening commissie bezwaarschriften en klachten gemeente Lisse 2011 vastgesteld. Hierin is bepaald dat een onafhankelijke commissie wordt ingesteld voor het behandelen van bezwaren en klachten. Deze verordening is op 1 september 2011 in werking getreden. Bezwaren en klachten die vanaf die datum worden ingediend, worden behandeld door deze commissie. Dit geldt overigens niet voor bezwaren tegen besluiten die door de ISD zijn genomen of voor bezwaren tegen WOZ-beschikkingen.

Het college van burgemeester en wethouders de voorzitter en (plaatsvervangende) leden van de commissie benoemd. De voorzitter is mw. mr. S. Scheerhout, als leden zijn benoemd dhr. mr. M.A. Weening en dhr. mr. W. van den Aardweg. De plaatsvervangende leden zijn dhr. mr. W. van Steenbergen en mw. W. Lever. Elders op onze website stellen de voorzitter en de leden zich aan u voor. Het hoofd van de afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken is door het college aangewezen als secretaris van de commissie.

De Verordening commissie bezwaarschriften en klachten gemeente Lisse 2011 ligt van 1 september tot en met 13 oktober ter inzage bij de gemeentewinkel en is ook op de website te vinden.