Beleggers eisen stabiliteit

Persbericht van Today's Beheer & Brokers

Op Jouwhandelsplatform.nl crowdsourcet Today's Brokers een optimaal beleggersplatform. Vanaf de lancering op 10 augustus j.l. hebben op Jouwhandelsplatform.nl ruim 250 beleggers hun opinie gegeven. Stabiliteit is één van de meest genoemde vereisten. Today's nodigt beleggers uit om hun visie nader toe te lichten in kleinschalige bijeenkomsten.

Binnen enkele weken na de lancering hebben ruim 250 respondenten via Jouwhandelsplatform.nl hun opinie gegeven over het ideale handelsplatform. Today's Brokers is zeer tevreden over het hoge participatieniveau van de Nederlandse beleggers. Een veelgenoemde eis betreft de snelheid van het handelsplatform. Veruit de belangrijkste eisen zijn het gebruikersgemak en de stabiliteit.

Today's Brokers komt de respondenten verder tegemoet en organiseert kleinschalige bijeenkomsten in Amsterdam. Meer dan 66% van de deelnemende beleggers neemt de tijd om zeer uitvoerig en duidelijk toelichting te geven in het vrije tekstveld dat Jouwhandelsplatform.nl aanbiedt. Hieruit blijkt de behoefte aan diepgaande conversatie. Daarom organiseert Today's sessies, met 5 à 10 deelnemers, waarin beleggers alle ruimte krijgen hun visie uitgebreider met Today's Brokers te bespreken. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 30 augustus voor een dergelijke sessie aanmelden via Jouwhandelsplatform.nl.

Today's Brokers bouwt een optimaal en stabiel handelsplatform dat uit gaat blinken in gebruikersvriendelijkheid. Het gecrowdsourcete platform vormt een aanvulling op het huidige scala platformen. Het bestaande handelsplatform van Today's Brokers blijft uiteraard bestaan.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http:///www.jouwhandelsplatform.nl
Bijlage:
* 20110829 resultaten eigenschappenpdf




Razende Robot Reporter