Sanoma Uitgevers


Ruim 60 inzendingen voor Sanoma's App Challenge

---

30.08.11
Heb je een bijzonder app idee? Stuur het in voor de Sanoma Media App Challenge en win 5000 euro. En misschien nog een mooie prijs als jouw idee daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Doe het wel snel, want je hebt nog zes dagen. De inzendtermijn sluit op 4 september.

Meer dan 60 ideeën voor apps zijn er inmiddels al binnen. Welke themas zijn hot dit jaar? Veel apps hebben te maken met televisie, inspelend op de recente overname door Sanoma van SBS. Ook self help en mindfullness blijken trendy themas voor een app. En er kwamen veel ideeën binnen op gebied van dagjes uit, concerten en museumbezoek.

Tweemaal 5000 euro
Net zoals vorig jaar daagt Sanoma Media iedereen uit een goed idee voor een app te bedenken. Dat kan een app zijn voor een mobiel, voor een tablet en voor verschillende besturingssystemen. Dus geschikt voor Android, Apple, Blackberry of andere toestellen. De inzenders maken kans op 5000 euro. Als Sanoma Media het idee gaat uitvoeren, zit er nog een keer een prijs ter waarde van 5000 euro in. Uit te keren in een nader af te spreken vorm, bijvoorbeeld een opdracht of advertentieruimte.

Inzenden
Nog geen app idee ingezonden? Inzenden kan dus nog tot en met zondag 4 september. Via www.sanomamedia.nl/appchallenge.

Eigen eigendom
De intellectuele eigendomsrechten op de ingezonden ideeën blijven eigendom van de inzenders. Deelnemers zijn vrij om hun apps zelf of met een andere partij verder te ontwikkelen. Alleen als het winnende idee in samenwerking met de inzender door Sanoma Media wordt ontwikkeld, gaan alle rechten over naar Sanoma Media. Bekijk de wedstrijdvoorwaarden.