CliniClowns blij met cheque PNO Ziektekosten

Persbericht van PNO Ziektekosten

HILVERSUM-AMERSFOORT. Maandag 29 augustus heeft Stichting CliniClowns een cheque van euro 1498 ontvangen van PNO Ziektekosten, dé zorgverzekeraar voor de mediabranche. Verzekerden van PNO Ziektekosten die hebben deelgenomen aan een klanttevredenheids-onderzoek hebben dit mogelijk gemaakt. Per respondent doneert PNO Ziektekosten euro 3,50 aan de Stichting CliniClowns. De cheque is overhandigd door Jeroen van der Put (directeur PNO Ziektekosten) aan voormalig omroepcoryfee Joop Daalmeijer, voorzitter RvT Stichting CliniClowns.

Blije reacties
Joop Daalmeijer is erg blij met de cheque. 'Hiermee kunnen we nóg meer kinderen afleiding en plezier bieden'.
PNO Ziektekosten draagt de Stichting CliniClowns een warm hart toe. Jeroen van der Put: 'De CliniClowns passen goed bij ons. Wij maken de fysieke zorg in het ziekenhuis mogelijk en proberen verzekerden zoveel mogelijk van dienst te zijn. De CliniClowns zorgen voor de lach van een kind. Zodat zij hun pijn en problemen even vergeten. Wij waarderen dat enorm.'

CliniClowns
Stichting CliniClowns Nederland is er voor kinderen die het moeilijk hebben door ziekte of handicap. De CliniClowns bieden hen afleiding en plezier en laat ze gewoon weer even kind zijn. Even hoeft er niets en kan het spel alle kanten op, afhankelijk van wat het kind wil en kan. Wanneer de CliniClowns niet in het ziekenhuis aanwezig zijn, kunnen kinderen nog steeds in de clownswereld terecht. Door de interactieve CliniClowns Speelkoffer in het ziekenhuis, de spannende online belevingswereld Neuzenroode.nl voor kinderen die thuis worden verzorgd en door verschillende clowneske evenementen voor kinderen en hun gezin. Bijvoorbeeld de CliniClowns Theatertour, speciaal voor kinderen met een meervoudige of verstandelijke handicap.

PNO Ziektekosten
PNO Ziektekosten is dé zorgverzekeraar voor de mediabranche in de breedste zin van het woord. Wij weten wat er leeft onder de media-, reclame-, communicatie- en nieuwe mediaprofessionals en bieden een servicegerichte verzekering met een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding. De focus op het gebied van kwaliteit en service zijn niet onopgemerkt gebleven. PNO Ziektekosten is door kiesBeter.nl de afgelopen vier jaar uitgeroepen tot de beste zorgverzekeraar van Nederland.

Waar: CliniClowns, De Wagenwerkplaats, Soesterweg 300A, Amersfoort Wanneer: maandag 29 augustus 2011, 16.00 uur
Websites: www.cliniclowns.nl + www.pnoziektekosten.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*

Links:
http://www.mpd.nl



Razende Robot Reporter