Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 11.15 uur

Utrecht, 29-08-2011

Rijden onder invloed

DRIEBERGEN-RIJDENBURG Zondagavond 28 augustus heeft de politie een 44-jarige automobilist uit Duitsland aangenhouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Omstreeks 22.00 uur zagen surveillerende agenten op De Lei een auto met een Duits kenteken slingerend op de weg rijden. Agenten gaven de automoblist een stopteken. De man werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij alcohol had gedronken. Op het politiebureau blies hij 785 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en tevens kon hij zijn rijbewijs inleveren.

Getuigenoproep

VEENENDAAL In de nacht van zondag 28 op maandag 29 augustus is omsteeks 03.40 uur ingebroken in een drogisterij aan de Veenslag. De politie is op zoek naar getuigen.

Getuigen hebben gezien dat drie of vier mannen, met hun gezicht bedekt, na de inbraak zijn gevlucht in een zwarte auto in de richting van De Rede. Wellicht hebben andere getuigen de mannen verdacht zien rondlopen en of rijden in de buurt van de Veenslag. Zij worden verzocht de politie te contacten via 09008844.