Dura Vermeer

Den Bosch - 29 augustus 2011

Start verkoop 71 woningen `Rozenhof', Den Bosch

Dura Vermeer Bouw Rosmalen is gestart met de verkoop van woningbouwproject Rozenhof in de woonwijk De Groote Wielen, in het oostelijk deel van Den Bosch.

Deze tweede fase van Rozenhof bestaat uit 48 riante tweekappers en 23 vrijstaande villa's waarvan 5 zeer riant zijn te noemen. Het betreft woningen met veel ruimte en een karakteristieke jaren '30 architectuur die voor een deel zijn gelegen aan het water. Er is een royale leefruimte op de begane grond aanwezig en op de verdiepingen is ruimte voor het uitvoeren van hobby's of werk.

Veel opties
Binnen het project zijn er een negental verschillende woningtypen aanwezig met elk zijn eigen karakter. Van bloemenkozijn tot gekeimd metselwerk. Van erkers tot vrijstaande garage. Het interieur van de woningen laat zich helemaal vormen naar de wens van de toekomstige bewoners. Dit betreft opties als inloopkast bij hoofdslaapkamer, uitbouw op de begane grond, het betrekken van de garage betrekken bij de woning en het plaatsen van een dakkapel.

Inmiddels heeft Dura Vermeer Bouw Rosmalen 24 opties op de woningen mogen noteren, waarvan zeven tekenafspraken zijn gepland. De prijzen van de woningen starten vanaf EUR 349.000,- VON. Voor meer informatie kunt u terecht bij `Boumij Makelaars' te Den Bosch en `Ter Mors Makelaars en hypotheken' te Rosmalen.

Meer informatie: http://www.woneninrozenhof.nl/
---