Gemeente Breda

Koninginnestraat 29 augustus afgesloten
De Gemeente Breda voert, als het weer het toelaat, op maandag 29 augustus onderhoudswerkzaamheden uit in de Koninginnestraat. Daarom sluit de gemeente de Koninginnestraat op 29 augustus van 9.00 tot 11.30 uur, inclusief de parkeervakken, geheel af voor auto's. Vandaar het dringende verzoek om op die dag uw auto niet in de Koninginnestraat te parkeren.

Waarom deze maatregelen

In de Koninginnestraat wordt intensief geparkeerd. Gevolg is dat het schoonmaken van trottoirs, goten en straatkolken bijna onmogelijk is en vuil zich ophoopt. De afsluiting is nodig om de straat schoon te kunnen maken en waar nodig groen onderhoud te verrichten.

Uw medewerking is belangrijk

Een geheel autovrije Koninginnestraat geeft ons de meeste ruimte en u de minste hinder. Bovendien zijn op deze manier de werkzaamheden sneller klaar. Wij verzoeken u daarom om op maandag 29 augustus uw auto vanaf 8.00 uur niet te parkeren in de Koninginnestraat. Houdt u er bovendien rekening mee dat er op deze dag een tijdelijk stopverbod in de straat geldt.

Informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer B. Koppens van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 94 91. Voor vragen over de afsluiting en de verkeersafzettingen kunt u contact opnemen met de heer P. Beerens van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 94 61, e-mailadres pjm.beerens@breda.nl.

Vragen aan de gemeente?
Deel Koninginnestraat 29 augustus afgesloten op Twitter Deel Koninginnestraat 29 augustus afgesloten op Facebook Deel Koninginnestraat 29 augustus afgesloten op Hyves